dagbók 2003 nám og kennsla á netinu  
Dorte
Helga

Bolette Höeg Koch


Heim Eldra efni Vefurinn minn

21.6.03 :::
 
Vi løb alle fire piger idag, vores 5 km. og fik en lyse blå t´shirt. Vejret har været underligt idag, skyet hele dagen men godt vejr. Jeg lavede hjemmelavede hamburgere til middag de smagte godt. Siggi er ude at tage sig af høhøsten. Vejret skal være godt indtil Torsdag, så det går nok. Jeg har forsat travlt med at skrive opgaver til skolen.Alfhedur og Jon er kommet hjem med barnet, det var dejligt.

::: posted by bolette at 14:13


19.6.03 :::
 
Vejret er rimeligt idag, så det kan godt være at vi begynder at høste idag. Jeg var med til at oprette en afdeling indenfor forening Norden igår. Solveig er formand, Lisa, Bjarni,Bernhardur og så min datter Dorte er i bestyrelsen. Valgt til et år.Det er spændende, de skal vælge byer i de andre nordiske lande som de vil samarbejde med.
Jeg skal se at få arbejdet lidt inden jeg skal fejre 19.juni med at ride i flere timer og ende i grillparty.

::: posted by bolette at 03:29


18.6.03 :::
 
Idag er vejret bedre, jeg sidder ved computeren og arbejder. Vi skal læse alt det de andre skriver, det tager langt tid. I aften skal vi til møde om Forening Norden, det bliver spændende. Og imorgen skal vi på vores årlige ride tur. Alle kvinder i Gnupverjahreppi. Jeg har tænkt mig at ride Skrugga, det håber jeg er i orden. Ridestævnet bliver vist ikke til noget.Jeg lavede osso buco på en ny måde igår aftes, jeg synes at det var en god forandring.Forhåbentlig begynder høhøsten på fredag.

::: posted by bolette at 04:22


17.6.03 :::
 
Idag er 17.juni, vi var i Brautaholt. Axel og Ingunn holdt tale og siden var forskellige lege ude på græsset og i svømmepoolen. Tilsidst drak vi kaffe og nu er vi kommet hjem. Jeg skal igang med mine opgaver, jeg skal sende tre på lørdag. Vi har det godt. Johanne er på vej til Reykjavik med Guðný. De skal bruge pengene fra Market.
Det regner meget!!!!!! altid 17.juni.

::: posted by bolette at 09:45




Powered by Blogger