dagbók 2003 nám og kennsla á netinu  
Dorte
Helga

Bolette Höeg Koch


Heim Eldra efni Vefurinn minn

27.6.03 :::
 
Det blæser en del idag. Vi skal til fødselsdag hos Anna idag, Johanne kommer med, Kristin og Helga bliver hjemme. Jeg har bestilt nyt stakit i dag, 7 meter. Det ligner det gamle meget, jeg er glad for at have fået det gjort.
Jeg regner med vi slår mere græs imorgen og så begynder ræset igen. Jeg prøver på at skrive lidt hver dag med det går ikke altid. Suk :)

::: posted by bolette at 04:44


26.6.03 :::
 
Jeg glemmte at bede pigerne at hjælpe mig inden de gik ud for at kører ruller hjem. Det må du undskylde Dorte, måske kan vi prøve imorgen.

::: posted by bolette at 04:55


25.6.03 :::
 
Det både regner og blæser idag. Anna har fødselsdag, vi ringede til hende og sang for hende. Hun havde det godt Geir havde været på hospitalet og han er nu rask igen, det er helt utroligt.Sigrun Odd. ringede og fortalte at hun var blevet mormor til en lille dreng det gik godt. Han er rigtig dejlig!!!!!! De er flyttet, det er hun glad for.
Siggi satte kvier ud idag, det gik godt indtil 2 hoppede over i Haholt. Suk, dem skal vi ud at løbe efter imorgen. Kristin og Helga laver skonrok og rabarbergrød, det bliver dejligt.

::: posted by bolette at 10:52


24.6.03 :::
 
I dag regner det , men det er lige meget, alt høet er pakket ind. Siggi og jeg skal til Selfoss idag. Købe ind og til begravelse. Vi kan sagtens læse dine bogstaver. Helga og Kristin spiller på klaveret, imens jeg skriver. Vi havde en god st. Hans aften, vi flyttede bordet over på nordsiden af huset der var mere læ. Vi grillede pølser, brød og koteletter. Vi spiste agurker og tomater til. Bagefter sendte vi den fine heks til Bloksbjerg.

::: posted by bolette at 04:50




Powered by Blogger